OBS for sommerferie lukket i ugerne

        29-30-31​

Tlf.: ​86 82 10 09

E-mail: Send mail

Kosmetiske behandlinger

Den korteste vej mellem mennesker er et smil.
De allerfleste mennesker ønsker at kunne smile og have social kontakt, uden hæmninger fra et uacceptabelt tandsæt.

Misfarvning udenpå tænderne. Der kan være mange forskellige grunde til at tænderne misfarves udenpå. Problemet klares, i de allerfleste tilfælde, med en grundig tandrensning, og dine tænder vender tilbage til deres naturlige farve.

Intern misfarvning. Nogle mennesker er født med gullige tænder, og gennem livet optager tandsubstansen farvestoffer fra det vi indtager (kaffe,the, tobak m.m.).
Hos "Tandlægerne Østergade 10" tilbyder vi et udvalg af forskellige tandblegningssystemer, som basalt set fungerer på samme måde, men er individuelt målrettet til forskellige grader af misfarvning.
Nogle gange er det nødvendigt efter blegning, at skifte eventuelle gamle plastfyldninger, da plast ikke på samme måde tager imod blegematerialet.


Det er hverken farligt eller skadeligt at gennemgå en tandblegning.
Nogle gange kan en misfarvning ligge så dybt i tanden, at kun en plastfyldning eller facadebehandling kan maskere det.

Misfarvede plastfyldninger. Plastmaterialer nedbrydes og misfarves med tiden. Som regel er det enklest og sikrest blot at udskifte en misfarvet plastfyldning. Store plastfyldninger kan være svære at lave helt usynligt, og er tænderne meget ødelagte, anbefaler vi restaurering med porcelænsfacade(r) eller helkeramiske krone(r), for at opnå et sikkert og forudsigeligt smukt resultat

Misdannet Emalje. Tændernes emalje kan fra naturens side være misdannet af forske llige grunde. Misdannelsen kan spænde fra lette skyer i emaljen til store, brune uudviklede områder, som er meget skæmmende. Alle tilstande kan behandles med gode æstetiske resultater.

Skæve tænder. Vi retter ikke selv dine tænder på klinikken, men arbejder sammen med dygtige tandretningsspecialister. Har du et behov for tandretning, henviser vi dig gerne til en indledende undersøgelse. Her får du et overblik over behandlingsmetode, tidsforløb og økonomi.